Skip to content

O nama

Fun Park Biograd je tematsko zabavni park koji svojom idealnom lokacijom u Biogradu na Moru pruža spektakularno iskustvo zabave za cijelu obitelj u srcu Jadranske obale.

Odaberite svoju pustolovinu u jednoj od tri tematske cjeline: Svemir, Gusarski grad ili Divlji zapad i proživite zabavu na dosad neviđen način u ovoj regiji. U sezoni 2019. dodajemo novu atrakciju, jednu od najpoznatijih u najvećim zabavnim parkovima u Europi. Naime, radi se o atrakciji Atlantis, o vagonu koji se liftom penje na visinu od 20 metara te se spušta velikom brzinom u vodu koja posljedično pošprica goste koji sjede u vagonu. Uz spomenutu, Fun Park Biograd u svojoj ponudi ima i više adrenalinskih atrakcija poput rollercoastera, ferris wheela, spinning coastera te brojnih obiteljskih i dječjih atrakcija.

Osim vožnji, zabavljat će vas mađioničari, žongleri, cirkusanti, stand-up komičari i slični performeri koje dovodimo iz raznih dijelova svijeta.

U našem parku ima za svakoga ponešto. Ako niste ljubitelj adrenalinskih vožnji onda opuštanje uz klasične igrice u našoj Games Hall igraonici može biti po vašem ukusu. Prava hit atrakcija Fun Parka Biograd je i  XD Dark Ride, avanturističko, virtualno interaktivno putovanje bespučima računalne simulacije.

U parku nitko ne može ostati gladan ili žedan pored brojnih ugostiteljskih objekata koji će zasigurno zadovoljiti potrebe svih posjetitelja. Cijelo iskustvo možete oplemeniti kupnjom suvenira za vaše najbliže u našoj suvenirnici.

Po narudžbi se mogu organizirati i posebne zabave, vjenčanja, teambuilding i rođendani za spektakularno iskustvo u Fun Parku Biograd.

Dođite u Fun Park Biograd gdje su pustolovine pune nezaboravnih trenutaka zabave, uzbuđenja i smijeha!

Mi smo ponosni član svjetske krovne organizacije IAAPA za zabavne parkove diljem svijeta. Naš menadžment posebnu pažnju pridaje sigurnosti svih pojedinaca jer želimo da vaš provod u našem zabavnom parku bude nezaboravno pozitivno iskustvo o kojem ćete pričati svima.

Pin It on Pinterest

Dijeli
Scroll To Top