Skip to content

Big Blue

Sky Flyer

Tornado

Adria Eye

Dobrodošli,

u Fun Park Biograd dio svemira. Za vas smo kreirali posebnu galaksiju punu adrenalinskih doživljaja, ali i romantičnih trenutaka s najljepšim pogledom u galaksiji. Jeste li znali da bi zbog slabije gravitacije, osoba koja teži 100 kg na Zemlji, težila samo 38 kg na površini Marsa?

Zero Gravity

pročitaj više

XD Dark Ride

pročitaj više

Western Express

pročitaj više

Iz Fun Park Biograd galaksije spustili ste se ravno u Divlji Zapad. No dočekali su vas dinosauri koji se skrivaju u našem Životinjskom Carstvu. Nemojte se preplašiti, jer u takvom okruženju možete postati pravi kauboj ili indijanski poglavica i pobijediti i najveće nemani. Jeste li znali da se Tyrannosaurus rexa smatra kraljem dinosaura i da se s njim možete slikati u našem parku?

Mine Train Coaster

pročitaj više

Animal Kingdom

pročitaj više

Indian Canoe

pročitaj više

Divlji Zapad nije mjesto samo za kauboje i stare indijanske poglavice, već i za sve one željne dobrih vibracija, smjeha i sreće koje možete pronaći na atrakcijama za naše najmanje posjetitelje. Jeste li znali da su kauboji voljeli pjevati, posebice svojim konjima noću da ih smire u slučaju grmljavine ili proloma oblaka?

Choco Cups

pročitaj više

Twister Cars

pročitaj više

Wild Bull

pročitaj više

Pirate Ship by Cedevita

pročitaj više

Games Hall

pročitaj više

Neka Vas naša rijeka iz Divljeg Zapada svojim tokom dovede do Piratskog Zaljeva koji nikad ne miruje. Pronađite se i vi u ulozi Gusara i izaberite nešto avanturističko za sebe. Jeste li znali da su gusari u stvarnosti postojali i na našem Mediteranu?

Bumper Cars

pročitaj više

Carousel

pročitaj više

Bumper Boats

pročitaj više

Ne bojte se otploviti dalje na ocean i zaigrati piratsku bitku, a na dnu oceana Vas čeka Atlantis, potopljeni grad pun nerazrješenih misterija. Jeste li znali da je drevni grad Atlantis bio okružen s pet vodenih krugova? Pet vodenih krugova bilo je povezano s kopnom uz pomoć pet tunela, gdje je veliki kanal povezivao vanjske krugove voda i oceana? Prepustite se doživljaju i stvorite nezaboravnu priču by Fun Park Biograd.

House of horror

pročitaj više

Pirate Battle

pročitaj više

Atlantis

pročitaj više

Pin It on Pinterest

Dijeli
Scroll To Top