Skip to content

Tornado

3,2,1… GO!!! Krenite, prebacite se u drugu dimenziju koju vam pruža naša najadrenalinskija sprava. Zašto? Osim što se vrti oko svoje osi, ona se diže u zrak do 120°. Ova atrakcija je samo za najhrabrije. Odvažite se pobijediti strah. Riječ tornado potječe od španjolskog glagola tornar (okretati). I s razlogom! Tornado svojim strujanjem kroz zrak, a istovremeno i rotacijom oko svoje…

Read More

Simulator

Ako mislite da je ovo jedan sasvim običan auto, grdno se varate. Simulator se spustio u svemirski dio Fun parka Biograd iz daleke galaksije gdje auti lete, okreću se i vrte se oko svoje osi te rade svašta zabavno. Potrudite se saznati što je to zabavno što ovaj svemirski auto još može.

Read More

Games hall

Naša igraonica najopremljenija je sala s igrama u ovom dijelu regije. Uključuje najmodernije igrice s video konzolama za profesionalne igrače gdje se održavaju redoviti natjecateljski turniri, ali i klasične igre poput stolnog tenisa, stolnog nogometa i košarke za obitelji. Fun Park Biograd posebno vrednuje obiteljski život i zajednička obiteljska druženja gdje roditelji mogu provesti kvalitetno…

Read More

Bumper boats

Našim zaljevom možete ploviti i okruglim brodićima koji omogućavaju i našim mališanima sudjelovanje u slavnim bitkama na Piratskom zaljevu. Sudarajte se brodićima i prskajte vodom jedni druge, jer tko je još suh napustio Fun park Biograd?!

Read More

XD Dark Ride

Kreirali smo posebnu virtualnu vožnju za vas gdje idete na morsko, kopneno i svemirsko putovanje na kojem ćete moći po prvi puta doći licem u lice s različitim nemanima, duhovima i svemircima. Kada kažemo virtualno, ne mislimo na 3D iskustvo, mislimo na 7D iskustvo. To znači da cijelo virtualno iskustvo postaje stvarno, da osjećate inerciju…

Read More

Atlantis

Pravo ljetno osvježenje. Kad cvrčci zacvrče, zna se – ljeto je. Spustite se skupa sa svojim prijateljima ovim fantastičnim vodopadom i uživajte u osvježavajućem pljusku našeg bazena. Ova atrakcija smanjuje nesnošljive ljetne vrućine i pruža pravi ljetni party.  

Read More

Big blue

Naš brzi plavac juri i buči parkom, njega ćete sigurno čuti kad nas posjetite. Neka Vas ne prestraši njegova brzina jer to je čista navala adrenalina. Pripremite se za misiju koja starta brzim tračnicama i kreće u orbitu našeg svemirskog dijela, vrti se i okreće Vas naglavačke i sigurno vraća na startnu poziciju.

Read More

Adria eye

Najveći panoramski kotač u Parku je Adria eye koji Vas podiže visoko među oblake. Dok lagano plovite u gondolama, pogled Vam seže do Kornatskog otočja i prekrasnog Jadranskog mora. To je fantastično mjesto za uslikati par selfie-a i podijeliti ih na društvenim mrežama. Ne brinite, Wi-fi  je besplatan i ima ga čak i visoko gore.

Read More

Pin It on Pinterest

Scroll To Top