Skip to content

Animal kingdom by Kraš

Za sve avanturiste željne zabave u stilu Indiana Jonsa preporučujemo vožnju starinskim autićima kroz životinjsko carstvo u kojem se mogu vidjeti neke od najčudnijih biljaka i životinja koje žive ili su živjele na našoj planeti. Nemojte ostati iznenađeni ako Vas iza kojeg stabla iznenadi T-rex sa svojom gromoglasnom rikom. Držite čvrsto volan i samo jurite…

Read More

Choco cups

Zavrtite se u veselim malim šalicama koje su osmišljene za naše najmlađe posjetitelje. Choco cups je najveseliji i najšareniji servis na Divljem Zapadu. Šalice ovog servisa su uvijek pune dječjeg smijeha i zabave, a što je najbolji sastojak za ludi provod u Fun Parku Biograd.

Read More

Eureka

Još jedna od interaktivnih atrakcija našeg zabavnog Fun Parka Biograd.  Zašto interaktivna? Pa, kako biste poletjeli na našoj Eureki, morate upotrijebiti svoju snagu i dignuti se u visine. Uživajte u letu u najčudnijem prijevoznom sredstvu na Divljem Zapadu, prepustite se doživljaju i pokažite koliko visoko možete letjeti.

Read More

Mine train coaster

Veseli žuti vlakić je osmišljen kao manja verzija rollercoastera koja uveseljava naše najmanje posjetitelje. Međutim, nemojte se zavarati jer na ovu spravu mnogi naši odrasli posjetitelji ne žele sjesti kada vide kako Mine Train Coaster ulazi u zavoje, penje se i spušta veeeelikom brzinom. Naši najmanji posjetitelji su ujedno i najhrabriji. To je sigurno istina,…

Read More

Western express

Na Divljem Zapadu, ne biste vjerovali, vozi i naš Western express. Mali vlak koji vozi po zahtjevnom terenu i prolazi tunelom kojeg su izgradili vrijedni rudari. Pronađite svoje mjesto u vagonu i uživajte u prizorima Divljeg Zapada na Fun park Biograd način.

Read More

Indian Canoe

Mališani, imamo i za Vas verziju Piratskog Broda jednako zabavnu kao veći orginal, a osmišljenu samo za naše najmlađe posjetitlje. Opustite se i uživajte u ovoj izazovnoj vožnji na našem žuto-narančastom brodu.

Read More

Pin It on Pinterest

Scroll To Top